Forum e-Poniatowa.pl to miejsce spotkań mieszkańców Poniatowej jak i okolic. Znajdziesz tutaj wiele cennych informacji z naszego miasta. Forum e-Poniatowa.pl to również ciekawostki. Zastanawiałeś się ile jest ulic czy bloków w Poniatowej? Czy wiedziałeś, że pierwszy stadion Stali Poniatowa znajdował się przy skrzyżowaniu ulic Nałęczowskiej i Kraczewickiej? Te i inne informacje znajdziesz właśnie tutaj.
Z nami na pewno nie będziesz się nudził. Aby w pełni korzystać z forum zarejestruj się już teraz i dołącz do grona forumowiczów e-Poniatowa.pl !!!
Ogłoszenie
W związku z coraz częstszymi zarzutami i oskarżeniami skierowanymi w nasza stronę odnośnie komentarzy
zamieszczanych na forum informujemy, że nie ponosimy odpowiedzialności za treść wpisów zamieszczanych przez użytkowników forum. Wszyscy użytkownicy są poinformowani o konsekwencjach związanych z zamieszczaniem łamiących regulamin wpisów.
Informujemy również, że istnieje możliwość zgłaszania administracji forum wpisów naruszających regulamin.
Zaczynamy super zabawę oraz niesłychanie pożyteczną rzecz dla naszego miasta !!!
Przedstawiamy nasze miasto w liczbach !!!
http://maps.geoportal.gov.pl/webclient/ <-- TUTAJ ZNAJDZIECIE WIELKĄ POMOC
O co chodzi ??
Musimy policzyć:
1) Ile jest bloków ?
2) Ile jest ulic ?
3) Ile jest zbiorników wodnych ?
4) I tak dalej i tak dalej ...
Jak to zrobić ??
1) Należy wejść w powyższy link do geoportalu
2) Jeśli się chce to zrobić print screen'y miasta
3) ZACZĄĆ LICZYĆ !!!
P.S.
Obecna mapa miasta na geoportalu jest sprzed ok 5-6 lat.
Nie sądze, że przez ten czas wybudowano nowe bloki lub ulice ale mogę się mylić dlatego proszę o wszelkie sugestie.
NO TO ZACZYNAMY !!!
Każda osoba, która pomoże dostaje "pomógł"
Dodam tylko, że w przyszłości za największe liczby "pomógł" przewidziane zostały nagrody
Pomożecie ??
Wrzucam zdjęcia z www.geoportal.gov.pl czego chcieć więcej ? Ja nie mam czasu a do tego chcę Was w ten biznes wkręcić
Nie wiem jak z Serbinowem ale tach chyba coś dobudowano.
Proszę policzcie ile jest bloków w P-wej
Dzięki wielkie.
Pozdro.
Niech ktoś z Serbinowa spojrzy na fotkę i powie, cz są na niej wszystkie bloki czy czegoś brakuje ?
No a Ty Tidude dostajesz "Pomógł" Wyprzedziłeś Fanaberię Ciekawe co powie jak do nas zawita
Pozdr.
No tak, ale wszak gdy wjeżdżamy do naszego miasta to można powiedzieć blok blokiem pogania - w odróżnieniu do innych okolicznych miast. Mi to osobiście nie przeszkadza, poprostu zacytowałem osobę, nie mieszkającą w naszym mieście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum