Forum e-Poniatowa.pl to miejsce spotkań mieszkańców Poniatowej jak i okolic. Znajdziesz tutaj wiele cennych informacji z naszego miasta. Forum e-Poniatowa.pl to również ciekawostki. Zastanawiałeś się ile jest ulic czy bloków w Poniatowej? Czy wiedziałeś, że pierwszy stadion Stali Poniatowa znajdował się przy skrzyżowaniu ulic Nałęczowskiej i Kraczewickiej? Te i inne informacje znajdziesz właśnie tutaj.
Z nami na pewno nie będziesz się nudził. Aby w pełni korzystać z forum zarejestruj się już teraz i dołącz do grona forumowiczów e-Poniatowa.pl !!!
Ogłoszenie
W związku z coraz częstszymi zarzutami i oskarżeniami skierowanymi w nasza stronę odnośnie komentarzy
zamieszczanych na forum informujemy, że nie ponosimy odpowiedzialności za treść wpisów zamieszczanych przez użytkowników forum. Wszyscy użytkownicy są poinformowani o konsekwencjach związanych z zamieszczaniem łamiących regulamin wpisów.
Informujemy również, że istnieje możliwość zgłaszania administracji forum wpisów naruszających regulamin.
Jestem ciekaw jakie macie doświadczenia ze stołowaniem się w Poniatowej ?
Gdzie najlepiej wybrać się na miasto coś przekąsić ?
Co tam najlepiej przekąsić ?
Gdzie lepiej nie chodzić ?
Piszcie
Ostatnio zmieniony przez Marceli Szpak 2009-01-11, 13:29, w całości zmieniany 1 raz
O zapiekanki to jeszcze pamiętam tak około z 10 lat temu Pyszne posypywane były koperkiem
Ja dodam , że jestem bardzo zły na pizzerie Słowika Od kiedy w pizzeriach daje się nie dość, że ketchup to do tego w saszetkach jak McDonaldzie ?
Pamiętam na początku było wszystko elegancko podawane ale widzę, że poszli w kierunku oszczędności co mi się osobiście strasznie nie podoba. Nie wspominając o tym , że na dużą pizzę dostaje się 2 saszetki
A wie ktoś może z Was jak to jest z tą garmażerką pod kogutem [wejście z boku] ?? Czy można tam nabywać wyroby ?? Tam robią super [no nie tak dobre jak domowe] pierogi ruskie
Hmm jak dla mnie pizza w słowiku jest znakomita ale reszta żarcia blee .. jeśli chodzi o fast food to najlepszy Mc'donalds ale niestety w Poniatowej nie ma tako owej kawiarni
To jeszcze nie jadłeś dobrej pizzy Najlepsza pizza jest domowa
A wracają do tematu to w Tukanie jest dobre żarcie. Miałem tam komunie i chrzciny brejdaka i jedzenie było bardzo dobre.
Pod Kogutem - tanio i smacznie.
Tukan - pierogi wspaniałe są
Co do Słowika - pizza jest smaczna, z tym ketchupem to jakoś dziwnie, raz dają w saszetkach, raz w miseczce, już kilkakrotnie mi się zdarzyło dostać w salaterce denerwuje mnie to, że zdarza im się BARDZO CZĘSTO podać nie taką pizze jaka była zamawiana ;P z kolezankami najczesciej zamawiamy tą z kilkoma rodzajami serów + kurczak a robia z kukurydza i przepraszają, że godzine na pizze czekałysmy ;]] mój maksymalny czas czekania to półtora godziny Jeszcze taka uwaga ;d nigdy nie zamawiajcie sosu czosnkowego w tym lokalu, lepiej pojsc do domu i do majonezu dodac czosnek w proszku, a bedzie za darmo ;]]
jak narazie to najlepsza pizze jadlam w puławach w Galerii Zielonej w telepizzy
z kolezankami najczesciej zamawiamy tą z kilkoma rodzajami serów + kurczak a robia z kukurydza i
Ja też biorę swoje składniki plus to ciasto z zawijanym serem
Ola. napisał/a:
przepraszają, że godzine na pizze czekałysmy ;]] mój maksymalny czas czekania to półtora godziny
Hehe czyli mamy takie same rekordy Żałosne zwłaszcza, że ludzi wcale nie było tak dużo !!!
Ola. napisał/a:
igdy nie zamawiajcie sosu czosnkowego w tym lokalu, lepiej pojsc do domu i do majonezu dodac czosnek w proszku, a bedzie za darmo
Tak tak dają czosnek w kostce To jest obleśne !
Ola. napisał/a:
najlepsza pizze jadlam w puławach w Galerii Zielonej w telepizzy
Jeśli mowa o jadłodajniach spoza P-wej to polecam pizzerie INDEX w Lublinie na miasteczku Akademickim. Łatwo trafić. To jest po drugiej stronie akademika Eskulap przy ul Langiewicza 12. Na dole jest największy w Lublinie wodopój studentów (czytaj sklep monopolowy BOS) a po schodkach na górę idzie się do INDEKSU Pizza pycha
To kiedy organizujesz forumowe pizzowanie u Ciebie w domu ??
Zaanonsuj nas mamie
Powiedz aby nabyła duuuużo drożdży
Nie ma sprawy tylko ostrzegam, że potem nie będziesz chciał jeść nic innego
Tylek napisał/a:
Przydałby się im większy lokal
Dokładnie. Z tego co wiem to były jakieś plany, ale chyba na tym się skończyło. Ciekawe jest to że miejsca na komunie w Tukanie w tym roku były zajęte już we wrześniu (08), a pewna kobieta zamówiła już lokal na 2011r
Jest taka opcja aby osoba dorosła wykupiła sobie swojskie jadło w gimnazjum ?
Dowiadywałem się u samego źródła specjalnie dla Ciebie Tylku
I niestety NIE MA takiej możliwoście na dzień dzisiejszy. Jeszcze pare lat temu była taka możliwość ale dziś wewnętrzne przepisy nie pozwalają na to. Mało tego nawet nie można wydać obiadu na WYNOS dzieciakom ani nawet pracownik kuchni nie może wynieść obiadu. Ogólnie jest zakaz wynoszenia obiadu w menażkach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum