Forum e-Poniatowa.pl to miejsce spotkań mieszkańców Poniatowej jak i okolic. Znajdziesz tutaj wiele cennych informacji z naszego miasta. Forum e-Poniatowa.pl to również ciekawostki. Zastanawiałeś się ile jest ulic czy bloków w Poniatowej? Czy wiedziałeś, że pierwszy stadion Stali Poniatowa znajdował się przy skrzyżowaniu ulic Nałęczowskiej i Kraczewickiej? Te i inne informacje znajdziesz właśnie tutaj.
Z nami na pewno nie będziesz się nudził. Aby w pełni korzystać z forum zarejestruj się już teraz i dołącz do grona forumowiczów e-Poniatowa.pl !!!
Ogłoszenie
W związku z coraz częstszymi zarzutami i oskarżeniami skierowanymi w nasza stronę odnośnie komentarzy
zamieszczanych na forum informujemy, że nie ponosimy odpowiedzialności za treść wpisów zamieszczanych przez użytkowników forum. Wszyscy użytkownicy są poinformowani o konsekwencjach związanych z zamieszczaniem łamiących regulamin wpisów.
Informujemy również, że istnieje możliwość zgłaszania administracji forum wpisów naruszających regulamin.
Zapraszam do dyskusji na temat poniatowskich sklepów. Wyboru jakiegoś wielkiego nie mamy. 90% tego rynku opanowała Biedronka co by nie mówić. Właśnie tam wybieram się najczęściej po jakieś zakupy. Produkty nie są rewelacyjne, ale ja poprostu lubię wygodę, a nie latać po 10 sklepach za jednym. Gdy mam jakaś małą potrzebę, to głównie do Róży.
Ostatnio zmieniony przez Marceli Szpak 2009-01-11, 13:30, w całości zmieniany 2 razy
ale ja poprostu lubię wygodę, a nie latać po 10 sklepach za jednym.
Właśnie, to jest bardzo wielki plus Biedronki w naszym mieście, bo chyba to jedyny sklep w którym możemy kupić praktycznie wszystkie art. spożywcze i nie tylko.
Ja osobiście, także najczęściej wybieram Biedronkę, poza tym Róża i Groszek. Jeżeli chodzi o wędlinę czy mięso to tylko pan Wójcik, który ma swoje stoisko w Biedronce. Pod tym względem odradzam sklep pani Ż. w sklepikach koło Róży, towar często trafia się nie świeży.
Chociaż z drugiej strony w Biedronie nie kupisz wszystkiego Raczej sporadyczne rzeczy. Wiadomo taniej.
Na tle asortymentu na pewno lepiej wypada Aldik, chociaż mi się ostatnio przestało chcieć tam latać no i z tego co słyszałem to ceny podskoczyły.
Wybiera się raczej drobne sklepiki z otoczenia. Ja z tym problemu żadnego nie mam Mieszkam po środku
, wędliny najlepsze, Biedronka można by powiedzieć że jego bo on im dał w dzierżawę budynek
Powiem wam że są ludzie w Poniatowej co wstydzą się przyznać że robią zakupy w Biedroneczce. Ja się nie wstydzę bo wolę kupić wszystko świeże,a nie jak to w Aldiku są wędliny odświeżane... W jaki sposób nie wiem, ale dużo osób mówiło, że tak jest. U Wójcika tak na pewno nie ma bo za szybko im schodzi wedlina i czuć że jest świeża.
Jak się wstydzą niech się wstydzą i nie przychodzą
Do ciuchów też się ludzie wstydzili przychodzić a teraz co ? Największe damy P-wej w szmatach pałaszują co poniedziałek
Poniatowa to nie nowobogacka Rosja
Szczerze mówiąc w Bierdonie nie ma za szerokiego asortymentu ale to co już jest to jest tańsze niż wszędzie, chociaż nie zawsze bo np. warzywka można taniej nabyć gdzie indziej
Mnie Róża od raziła w momencie włączenia tam klimatyzacji w lato Śmierdziało tak okropnie starymi skarpetami, że nie dość że się chciało od razu wyjść to do tego inaczej się patrzyło na wyroby typu mięso
Może nie tyle zapach co przecież powód tego brzydkiego zapachu jakim jest... grzybek lub bakteryjki
Bleee
Mnie Róża od raziła w momencie włączenia tam klimatyzacji w lato Śmierdziało tak okropnie starymi skarpetami, że nie dość że się chciało od razu wyjść to do tego inaczej się patrzyło na wyroby typu mięso
Może nie tyle zapach co przecież powód tego brzydkiego zapachu jakim jest... grzybek lub bakteryjki
Bleee
Co racja to racja .. w lato śmierdziało że po prostu wywalało od razu ze sklepu.. no ale teraz większość ludzi chodzi do Biedronki więc inne sklepy nikną powoli
Biedronka jest dobraa, świetnie że ją wybudowali )
Aldika nie lubie, bo jakos dziwnie drogo tam jest moze nawet nie tyle co drogo ale ogolnie dziwne ceny np 3,47 ;d bez sensu
ja tam lubie moj serbinowski Groszek ;P
a jesli chodzi o sklepy z ubraniami, butami itp ?
lol, w Poniatowej nie ma NIC tego typu, jedynie reporter, gdzie ceny są o wiele wyzsze od kazdego takiego sklepu w Lublinie. Z resztą większosc tego, co w Lbn było rok temu dopiero jest sprowadzane tutaj do Poniatowej, masakra. ;]
a jesli chodzi o sklepy z ubraniami, butami itp ?
lol, w Poniatowej nie ma NIC tego typu, jedynie reporter, gdzie ceny są o wiele wyzsze od kazdego takiego sklepu w Lublinie. Z resztą większosc tego, co w Lbn było rok temu dopiero jest sprowadzane tutaj do Poniatowej, masakra. ;]
Tu sie muszę z Tobą zgodzić reporter lol za bluzę dałem 120zł za tydzień pojechałem do LBN na bazar i .. no właśnie i taka sama bluzka 60 zł ;/ czyli mógł bym kupić dwie w cenie jednej
Oj kompletnie się z tym nie zgadzam. Mnie osobiście silnie odstrasza napis "wyprodukowano dla Biedronka". Mam złe wspomnienia po paprykarzu
Dla mnie Biedrona to ostateczność już wolę groszka czy zieleniaka Świętych
Fakt, napis trochę odstrasza, ale z drugiej strony nie wszystko musi być tylko dlatego jakies niedobre, przeterminowane czy splesniałe...
Ja lubie biedronke, kupuje tam i ogolnie dobrzee jest
REPORTER - zacznijmy od tego, ze to w ogole nie sa ubrania z reportera, moze niektore ;P Dobry przyklad podałes Orol, bluza "z reportera" na targu ehh... wątpie ze handlowcy z targu robią zakupy w sklepie Reporter i potem obnizają ceny sprzedając na targu ...
Hmm raz Ci się pewnie przydarzyło jakaś zła historia może to więcej się nie powtórzy ? no ale ja do niczego nie mogę namawiać każdy woli jakiś sklep jak dla mnie Biedronka wymiata
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum