Forum e-Poniatowa.pl to miejsce spotkań mieszkańców Poniatowej jak i okolic. Znajdziesz tutaj wiele cennych informacji z naszego miasta. Forum e-Poniatowa.pl to również ciekawostki. Zastanawiałeś się ile jest ulic czy bloków w Poniatowej? Czy wiedziałeś, że pierwszy stadion Stali Poniatowa znajdował się przy skrzyżowaniu ulic Nałęczowskiej i Kraczewickiej? Te i inne informacje znajdziesz właśnie tutaj.
Z nami na pewno nie będziesz się nudził. Aby w pełni korzystać z forum zarejestruj się już teraz i dołącz do grona forumowiczów e-Poniatowa.pl !!!
Ogłoszenie
W związku z coraz częstszymi zarzutami i oskarżeniami skierowanymi w nasza stronę odnośnie komentarzy
zamieszczanych na forum informujemy, że nie ponosimy odpowiedzialności za treść wpisów zamieszczanych przez użytkowników forum. Wszyscy użytkownicy są poinformowani o konsekwencjach związanych z zamieszczaniem łamiących regulamin wpisów.
Informujemy również, że istnieje możliwość zgłaszania administracji forum wpisów naruszających regulamin.
Witam
Temat zostaje założony na prośbę Kingi.
Pytanie tematu brzmi: Gdzie się upiększacie czyli gdzie chodzicie do fryzjera, fryzjerki lub kosmetyczki i takie tam.
Ja od siebie mogę dodać, że jak byłem mały to chodziłem do fryzjera Andrzeja jednak ten jakiś czas temu krótko mówiąc się zabił. Teraz ze względu na to, że się strzygę na 3mm nie mam większego problemu z fryzjerem
Co do kosmetyczki to nie wiem jak w P-wej ale wiem, że w Lbn jest salon kosmetyczny z prawdziwego zdarzenia niedaleko deptaka na Krakowskim Przedm. na ul. Staszica [na samym rogu wejście] Kilka razy zdarzyło mi się tam przesiadywać ale po zobaczonej obsłudze i fachowości pań tam pracujących stwierdzam,ze warto tam zajść chociaż cena nie była niska
Pozdr.
Ja za łebka śmigałem do Ryszarda Rogali (zawsze golił pejsy brzytwą ). Ale od jakiejś 6 klasy podstawówki (czyli jakichś 11-12 lat) jestem samowystarczalnym użytkownikiem maszynek do włosków. Z racji tego że jestem kolesiem, który dbanie o swe lico sprowadza do codziennych domowych rytuałów, odwiedziny w u kosmetyczki nie wchodzą w rachubę
a ja do fryzjera chodzę do "Patrycji", teraz obcina tam Sylwia, taka młoda pani ;P bardzo miła atmosfera, z usług też jestem zadowolona, ;P czasami odwiedzam równiez salon u "Kingi", ale tylko do solarium, generalnie nie lubię tam się obcinać
Do fryzjera chodzę to Pana Kłudki .. ale zamierzam chodzić teraz do Matka oceniałem ich obydwu i muszę przyznać ze Matek jest w tym lepszy także polecam chłopakom
Chodzę tam od kilku lat, i narazie nie zamierzam zmieniać. Wszak z włosów nie tworze swój image, zwykłe skrócenie mi starczy. Gdy byłem młodszy chodziłem do Śp. Andrzeja.
Chodzę tam od kilku lat, i narazie nie zamierzam zmieniać. Wszak z włosów nie tworze swój image, zwykłe skrócenie mi starczy. Gdy byłem młodszy chodziłem do Śp. Andrzeja.
Nie to że mówię że źle obcina bo robi to bardzo dobrze .. ale chodzi mi bardziej urozmaicony styl typu irokez ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum