Forum e-Poniatowa.pl to miejsce spotkań mieszkańców Poniatowej jak i okolic. Znajdziesz tutaj wiele cennych informacji z naszego miasta. Forum e-Poniatowa.pl to również ciekawostki. Zastanawiałeś się ile jest ulic czy bloków w Poniatowej? Czy wiedziałeś, że pierwszy stadion Stali Poniatowa znajdował się przy skrzyżowaniu ulic Nałęczowskiej i Kraczewickiej? Te i inne informacje znajdziesz właśnie tutaj.
Z nami na pewno nie będziesz się nudził. Aby w pełni korzystać z forum zarejestruj się już teraz i dołącz do grona forumowiczów e-Poniatowa.pl !!!
Ogłoszenie
W związku z coraz częstszymi zarzutami i oskarżeniami skierowanymi w nasza stronę odnośnie komentarzy
zamieszczanych na forum informujemy, że nie ponosimy odpowiedzialności za treść wpisów zamieszczanych przez użytkowników forum. Wszyscy użytkownicy są poinformowani o konsekwencjach związanych z zamieszczaniem łamiących regulamin wpisów.
Informujemy również, że istnieje możliwość zgłaszania administracji forum wpisów naruszających regulamin.
Tutaj możecie wrzucać fotki naszego miasta
Wiele ludzi często ma ze sobą aparat na dworze i czasem pstryknie fotkę Poniatówce
Wrzucajcie takie cacka
Z komórek też mogą być
Zapraszam
P.S.
No to może zacznę:
Popełniłem kilka foto
Poniatowa nocą
Wesołe Ciasteczko:
Ostatnio zmieniony przez Marceli Szpak 2009-05-12, 13:34, w całości zmieniany 1 raz
Hehehe nie było zrobione z pasterki
Ale już jesteście ciepło
Żeby nie było, że sam Wam powiem dam Wam ostatnią podpowiedź Chodzi o te auta Co to za auto jedzie w stronę EDY ??
Więcej nie mogę już Wam zdradzić a jak teraz nikt nie zgadnie to uznam to za wielki sukces i jestem w 100% pewien, że jak Wam napisze potem co to jest to wszyscy to zobaczycie na tym zdjęciu
Pozdr.
Karetka, Straż albo coś w tym rodzaju. Ewentualnie jakieś inne pogotowie Coś z kogutami na dachu Jakby był śnieg to mogła by to być piaskarka albo spych Więcej nie mam pomysłów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum