Forum e-Poniatowa.pl to miejsce spotkań mieszkańców Poniatowej jak i okolic. Znajdziesz tutaj wiele cennych informacji z naszego miasta. Forum e-Poniatowa.pl to również ciekawostki. Zastanawiałeś się ile jest ulic czy bloków w Poniatowej? Czy wiedziałeś, że pierwszy stadion Stali Poniatowa znajdował się przy skrzyżowaniu ulic Nałęczowskiej i Kraczewickiej? Te i inne informacje znajdziesz właśnie tutaj.
Z nami na pewno nie będziesz się nudził. Aby w pełni korzystać z forum zarejestruj się już teraz i dołącz do grona forumowiczów e-Poniatowa.pl !!!
Ogłoszenie
W związku z coraz częstszymi zarzutami i oskarżeniami skierowanymi w nasza stronę odnośnie komentarzy
zamieszczanych na forum informujemy, że nie ponosimy odpowiedzialności za treść wpisów zamieszczanych przez użytkowników forum. Wszyscy użytkownicy są poinformowani o konsekwencjach związanych z zamieszczaniem łamiących regulamin wpisów.
Informujemy również, że istnieje możliwość zgłaszania administracji forum wpisów naruszających regulamin.
kwestia otwarta ??:D o cholerka, wiem, że każdy ma prawo do swojego głosu i niczego nie neguje, głosujcie tak , jak uważacie za słuszne, ale myślałem, że w tych wyborach z braku laku jest tylko jedna opcja.
Ankietę wstawię w godzinach popołudniowych - na stronę być może też.
Co do wyboru to jest tylko jeden u mnie, chociaż muszę się przyznać, że bardziej wybieram tego kandydata z powodu nienawiści do drugiego Identyczna sytuacja jak w ostatnich wyborach parlamentarnych.
P.S.
Mnie wojna z każdym dookoła nie interesuje, mam już dość straszenia ludzi w TV, czas ukrócić to definitywnie raz na zawsze - dlatego wybieram POkój
Z braku laku dobry wybór, znajomość (chociaż kaleczona) angielskiego i niemca jest, Savoir vivre jest opanowany, umiejętność pójścia na kompromis jest, bezkonfliktowość dużo mniejsza niż konkurenta :D Co biorąc pod uwagę iż urząd prezydenta to funkcja reprezentatywna państwa tj. wypić kawę z jaką księżniczką, zaprosić jakiegoś szejka do nas, poklepać po ramieniu kogoś kto może nam ze 3zł za gaz upuści i gitara gra. POmyślcie za nim oddacie głos
POukrywaliście swoje tendencje wyborcze Jak na razie też się ku temu kandydatowi skłaniam.
Prezydent to osoba, która nie ma większego wpływy na zmiany w Polsce, tylko ma ją po prostu godnie reprezentować.
Jeśli byłbym dorosły głosowałbym na Bronisława Komorowskiego lub Andrzeja Olechowskiego.Nigdy za LEWICĄ! Żeby krzyże zdejmować,wprowadzać aborcje,eutanazje!? Nie!
Moim zdaniem prezydent powinien być z tej samej partii, która aktualnie jest u władzy, a wiemy, że wybory do sejmu i senatu za rok, więc tutaj raczej PO myślę da rade.
Dzięki takiemu rozwiązaniu nie będzie przynajmniej jednego problemu jakim są jakieś niewyjaśnione veta prezydenta na ustawy.
SHIBBY
Nie lekceważcie siły prezydenta. Na pierwszy rzut oka nie jest to funkcja kreująca obraz rzeczywistości w państwie choć ma prawo inicjatywy ustawodawczej. W tym wypadku ważniejsze jest prawo weta. Tak jak było w przypadku tragicznie zakończonej prezydentury Lecha Kaczyńskiego można zablokować każdą zmianę, która jest nie po myśli sprawującego urząd. Odrzucić weto można większością kwalifikowaną 3/5 głosów w parlamencie a jak jej nie ma to można sobie pogwizdać albo czekać do wyborów jednych albo drugich!!!!
Nie wiem dlaczego ale nie mogę dodać ankiety, Marcel czy mógłbyś ??
Marceli Szpak napisał/a:
Ankietę wstawię w godzinach popołudniowych - na stronę być może też.
Jak widać na przykładzie ankiety na stronie głównej albo zaatakował nas jakiś robot, który nabija głosy na nie albo jakaś wredna małpa (mam kilka podejrzeń) celowo nabija głosy na nie. W związku z tym nie wiem czy jest sens wrzucać ankietę taką bo jestem niemal pewien, że i tym razem wyniki będą nieadekwatne do prawdziwych głosów
ak widać na przykładzie ankiety na stronie głównej albo zaatakował nas jakiś robot, który nabija głosy na nie albo jakaś wredna małpa (mam kilka podejrzeń) celowo nabija głosy na nie.
Komu na tym zależy, konkurencyjnego forum przecież niema?
PAWEŁ napisał/a:
Nie lekceważcie siły prezydenta. Na pierwszy rzut oka nie jest to funkcja kreująca obraz rzeczywistości w państwie choć ma prawo inicjatywy ustawodawczej. W tym wypadku ważniejsze jest prawo weta. Tak jak było w przypadku tragicznie zakończonej prezydentury Lecha Kaczyńskiego można zablokować każdą zmianę, która jest nie po myśli sprawującego urząd. Odrzucić weto można większością kwalifikowaną 3/5 głosów w parlamencie a jak jej nie ma to można sobie pogwizdać albo czekać do wyborów jednych albo drugich!!!!
To fakt, możliwości destabilizacyjno-niszcząco-blokującej nie dało się nie zauważyć za kadencji Kaczyńskiego i przez to mam nadzieje, że prezydentem nie zostanie drugi Kaczyński, bo czekać nas będzie replay.
Jeśli byłbym dorosły głosowałbym na Bronisława Komorowskiego lub Andrzeja Olechowskiego.Nigdy za LEWICĄ! Żeby krzyże zdejmować,wprowadzać aborcje,eutanazje!? Nie!
Jesteś młody, jak ja. Ale powiedz czym byś się kierował z wyborem Komorskiego ? lub Olechowskiego ? Jakieś argumenty ? Czy tylko takie ze E-Poniatowa głosuje na polityka z Platformy ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum